Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Logo for dagplejere og børnehaver i Rebild Syd
Mobil menu

Dagpleje i Rebild Syd

Smilende dreng i et køretøj

Hjerte ikon  Et godt og trygt tilbud

Det er din opgave at opdrage dit barn, lære dit barn at respektere andre, lære dit barn at sætte grænser og at kunne indgå som en del af et fællesskab. Med det ansvar følger også barnets følelsesmæssige, sproglige og motoriske færdigheder. Det vil vi gerne hjælpe dig med.

I dagplejen har vi de bedste forudsætninger for at hjælpe dig og støtte dit barns udvikling. Vi har erfaringen og et godt netværk, og så har vi få børn i hver gruppe.

Samtidig kan vi tilbyde kvalificeret gæstepleje hos en anden dagplejer, og alle vores dagplejere får sparring og vejledning af pædagoger med særlige kompetencer.

 

Et lille barn kigger ud fra vinduet i et legehus

 

Samarbejde ikon  Vejledning og sparring

Sammen med dagtilbudslederen er dagplejepædagogen ansvarlig for at alle dagplejere og børn i dagplejen er i trivsel.

Vi arbejder vi tæt sammen med sundhedsplejersker, psykologer, socialrådgivere, ergoterapeuter og andre veluddannede fagpersoner som kan bidrage til dit barns udvikling. Men dagplejepædagogen er centralt placeret i opgaven omkring vejledning og sparring af dagplejerne.

Dagplejepædagogen skal bidrage til understøttelsen af det faglige fællesskab i vores legestuegrupper, og sørger desuden for opfølgning på arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan og Rebild Kommunes Børne- og familiepolitik.

Dagplejepædagogen står desuden til rådighed for samtaler, vejledning og sparring for forældre gennem hele forløbet i dagplejen.

 

Lille dreng står og kigger over et hegn

 

Samtale ikon  Kontakt os

Børnehaverne Rebild Syd er en organisation med et stærkt fokus på det enkelte barns udvikling, og på udvikling af den pædagogiske praksis i vores huse. Du kan forvente, at vi arbejder målrettet og systematisk omkring dit barn, og at vi løbende udvikler praksis ved intern opkvalificering og efteruddannelse.

Har du spørgsmål så kontakt os. Du finder alle relevante kontaktoplysninger her på siden, og vi vil meget gerne hjælpe dig med oplysninger omkring vores tilbud.

Ønsker du en plads i vores dagpleje, så skal du skrive dit barn op via Den Digitale Pladsanvisning. Har du spørgsmål til opskrivning kan du ringe til Pladsanvisningen på tlf. 99 88 77 88

Du kan læse mere på Rebild Kommunes hjemmeside her.